Koulutuskalenteri

2024

Live-koulutukset järjestään Google meet alustaa käyttäen kyseisenä päivänä. 


Useampiin koulutuksiin kuuluu teoria osuus verkossa, joka tulee opiskella ennen varsinaista koulutuspäivää. Ilmoittautuessasi koulutukseen tulet saamaan tunnukset oppimisalustallemme ja pääset opiskelemaan!

Äitiysliikuntavalmentaja-koulutus

Aloitus elokuussa 2024

Äitiysliikuntavalmentaja™ koulutus antaa sinulle erinomaiset valmiudet ohjata ja valmentaa raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä. Erottaudu eduksesi liikunta- ja terveysalan ammattilaisista ja sertifioidu Äitiysliikuntavalmentajaksi™.

Personal trainer + Äitiysliikuntavalmentaja-koulutus

Aloitus toukokuussa 2024

Aloitat opinnot personal trainer -opinnoilla ja pääset heti jatkamaan erikoistumisopinnoilla. Äitiysliikuntavalmentaja™-erikoistumisopinnot antavat sinulle erinomaiset valmiudet ohjata ja valmentaa raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä.

Pilates - ja äitiyspilates koulutukset

KEVÄÄN KOULUTUSMODULIT✔ Mattopilates 3 Live, 24.5.-25.5.2024Äitiyspilates sertifilointi koe 3.6.2024 >> ilmoittauduTarkoitettu Äitiyspilates-koulutus kokonaisuuden käyneille (8pv).SYKSYN KOULUTUSMODULIT:✔ Mattopilates 1 Live, 30.-31.8.2024✔ Mattopilates 2 Live, 18.-19.10.2024✔ Mattopilates 3 Live, 29.-30.11.2024✔ Äitiyspilates Live,  20-21.9.2024Äitiyspilates sertifiointi koe 7.10.2024 >> ilmoittauduTarkoitettu Äitiyspilates-koulutus kokonaisuuden käyneille (8pv).Pilates-koulutukset pidetään Google Meetin välityksellä. Opiskelupäivät kestää 9-16.
verkkokoulutus

Vatsalihasten erkauma -minikoulutus

Vatsalihasten erkauma-minikoulutus on tarkoitettu liikunta- ja terveysalan ammattilaisille, jotka haluavat perustietoa vatsalihasten erkaumasta.
verkkokoulutus

Toiminnallinen lantionpohja -koulutus

Haluatko oppia, miten ohjata kehittävää harjoittelua siitä huolimatta, että asiakkaallasi on lantionpohjan oireita, kuten virtsankarkailua tai paineentunnetta treenien aikana?
Verkkokoulutus

2Baby -ohjaajakoulutus

Haluatko ohjata äiti-vauva-tunteja? 2Baby-ohjaajakoulutus opiskellaan verkossa. Saat ilmoittautuessasi tunnukset koulutusalustallemme ja pääset heti opiskelemaan!