Äitiyspilates tukena synnytyksestä palautumisessa

ÄITIYSPILATES TUKENA SYNNYTYKSESTÄ PALAUTUMISESSA

Naisen keho on kertakaikkisen upea luodessaan uutta elämää ja mukautuen uudenlaisiin tilanteisiin. Puhumattakaan itse synnytyksestä. Raskaus ja synnytys kuitenkin koettelevat kehoamme ja mieltämme ja synnytyksestä palautuminen on hyvin yksilöllistä. Toisilla palautuminen tapahtuu lähes huomaamatta - melkein kuin itsestään. Toisilla taas kehoon ja mieleen saattaa jäädä kestävämpiä muistoja tärkeästä tehtävästä.

Äitiyspilates tukena synnytyksestä palautumisessa

Liikunnan pariin palaaminen tai sen aloittaminen raskauden ja synnytyksen jälkeen saattaa tuntua haasteelliselta. Oma keho tuntuu erilaiselta ja ehkä jopa hieman vieraalta. Pieni vauva on maailman napa ja itsestä huolehtiminen saattaa tuntua toisarvoiselta. 

Äitiyspilates on loistava keino tutustua omaan, uudenlaiseen kehoon. Äitiyspilates on turvallinen tapa aktivoida kehoa ja löytää yhteys uudelleen kehon ja mielen välille. 


Sen lisäksi, että Pilateksessa tunnetusti keskitytään voimistamaan lantionpohjaa ja keskivartalon syvää tukea, sekä löytämään keholle tasapainoista tapaa toimia opitaan siinä myös hyödyntämään hengitystä paremmin niin kehon kuin mielenkin rauhoittamisessa. 


Ja kun aika on, voi itseään haastaa vaativammilla liikkeillä tai ottaa vauvan mukaan treeneihin.


Äitiyspilatesohjaajia tarvitaan

Äitiyspilates -ohjaajakoulutusantaa laajan ymmärryksen ja liikepankin siitä, minkälaisilla harjoitteilla, mielikuvilla ja manuaalisella ohjaamisella äitejä voidaan ohjata raskauden ja synnytyksen jälkeen. Äitiyspilates -ohjaajana pystyt luomaan äitiysasiakkaillesi turvallisen ja nousujohteisesti etenevän ohjelman, joko yksilöasiakkaille tai pienryhmille.

 

Äitiyspilates on todella kysytty ja toivottu tunti ja ammattitaitoisia äitiyspilatesohjaajia tarvitaan. Äitiysliikunta-Akatemian kautta on nyt mahdollista suorittaa kansainvälinen Äitiyspilatesohjaajakoulutus. Äitiysliikunta-Akatemia on Australian Physiotherapy & Pilates Instituutti (APPI) koulutuskumppani Suomessa. APPI Pilates on yksi maailman suosituimmista pilateskoulutuksista. APPI toimii yli 30 maassa ja on kouluttanut yli 70 000 pilatesohjaajaa.


Liity mukaan kansainvälisiin huippuosaajiin ja tule mukaan kouluttautumaan äitiyspilatesohjaajaksi!


Katso tulevat Äitiyspilateskoulutukset >>


Blogin kirjoittaja Tiina Granroth


Tiina on fysioterapeutti, jolla on yli 10 vuoden kokemus Pilateksen parissa. Tiinalla on pitkä kouluttajakokemus Iso-Britanniasta ja hän tuonut APPI:n Suomeen vuonna 2015.


Kouluttajana Tiina on asiantunteva ja inspiroiva ja hänen koulutuksissaan on aina lämmin ja avoin tunnelma. 


APPI Pilates on yksi maailman suosituimmista pilateskoulutuksista, sillä se on räätälöitävissä erilaisille asiakaskunnille, kuntoutuksesta huippu-urheiluun. APPI koulutus on hyvin tunnettu eri puolilla maailmaa, erityisesti Australiassa, USA:ssa sekä Iso-Britanniassa. 


Blogimme

LANTIONPOHJAN HYVINVOINTI OSA 1: Kerro kerro kuvastin - Lantionpohjan tunnistaminen peilin avulla
Lantionpohjan hyvinvointiin tulisi kiinnittää enemmän huomiota. Useat asiat, kuten fyysinen aktiivisuus, inaktiivisuus, hengitys, eri asennot, raskaus ja synnytys, mielen hyvinvointi, stressi,...
Äitiyspilates tukena synnytyksestä palautumisessa
Äitiyspilates on loistava keino tutustua omaan, uudenlaiseen kehoon. Äitiyspilates on turvallinen tapa aktivoida kehoa ja löytää yhteys uudelleen kehon ja...
Juoksu - koska aloittaa synnytyksen jälkeen?
Aurinko paistaa ja ihanat kelit houkuttaa laittamaan juoksulenkkarit jalkaan.Ennen kuin alkaa kirmailemaan sen enempää on hyvä kurkistaa lantionpohjan kuulumiset -...
Missä piilee syy, kun asiakas ei pääse tavoitteeseensa? 5 SYYTÄ, MIKSI MUUTOS EI TOTEUDU
Jokainen äitiysliikuntavalmentaja on varmasti joskus tuskastellut toteutumattomien tavoitteiden äärellä. Asiakkaan painonpudotus ei etene toivotusti tai äiti ei tee sovittuja lantiopohjan...
Äitiysliikuntavalmennus - tarvitaanko täydennyskoulutusta vai onko personal trainerilla ja fysioterapeutilla tarpeeksi ammattitaitoa?
Perusolettamus - koulutettu fysioterapeutti ja personal trainer osaa antaa raskaana olevalle oikeanlaiset harjoitteet ja tutkia synnyttäneen äidin vatsalihasten erkauman, sekä...
2Baby -ohjaaja tukee synnytyksestä palautumista
2Baby-tunti on osa Bailamaman ryhmäliikuntakonseptia, jossa äidit ja vauvat jumppaavat yhdessä. Palautuminen synnytyksestä on yksilöllistä. Koulutetut ohjaajat osaavat ottaa tämän...

Jätä kommentti