Äitiyspilates tukena synnytyksestä palautumisessa

ÄITIYSPILATES TUKENA SYNNYTYKSESTÄ PALAUTUMISESSA

Naisen keho on kertakaikkisen upea luodessaan uutta elämää ja mukautuen uudenlaisiin tilanteisiin. Puhumattakaan itse synnytyksestä. Raskaus ja synnytys kuitenkin koettelevat kehoamme ja mieltämme ja synnytyksestä palautuminen on hyvin yksilöllistä. Toisilla palautuminen tapahtuu lähes huomaamatta - melkein kuin itsestään. Toisilla taas kehoon ja mieleen saattaa jäädä kestävämpiä muistoja tärkeästä tehtävästä.

Äitiyspilates tukena synnytyksestä palautumisessa

Liikunnan pariin palaaminen tai sen aloittaminen raskauden ja synnytyksen jälkeen saattaa tuntua haasteelliselta. Oma keho tuntuu erilaiselta ja ehkä jopa hieman vieraalta. Pieni vauva on maailman napa ja itsestä huolehtiminen saattaa tuntua toisarvoiselta. 

Äitiyspilates on loistava keino tutustua omaan, uudenlaiseen kehoon. Äitiyspilates on turvallinen tapa aktivoida kehoa ja löytää yhteys uudelleen kehon ja mielen välille. 


Sen lisäksi, että Pilateksessa tunnetusti keskitytään voimistamaan lantionpohjaa ja keskivartalon syvää tukea, sekä löytämään keholle tasapainoista tapaa toimia opitaan siinä myös hyödyntämään hengitystä paremmin niin kehon kuin mielenkin rauhoittamisessa. 


Ja kun aika on, voi itseään haastaa vaativammilla liikkeillä tai ottaa vauvan mukaan treeneihin.


Äitiyspilatesohjaajia tarvitaan

Äitiyspilates -ohjaajakoulutus antaa laajan ymmärryksen ja liikepankin siitä, minkälaisilla harjoitteilla, mielikuvilla ja manuaalisella ohjaamisella äitejä voidaan ohjata raskauden ja synnytyksen jälkeen. Äitiyspilates -ohjaajana pystyt luomaan äitiysasiakkaillesi turvallisen ja nousujohteisesti etenevän ohjelman, joko yksilöasiakkaille tai pienryhmille.

 

Äitiyspilates on todella kysytty ja toivottu tunti ja ammattitaitoisia äitiyspilatesohjaajia tarvitaan. Äitiysliikunta-Akatemian kautta on nyt mahdollista suorittaa kansainvälinen Äitiyspilatesohjaajakoulutus. Äitiysliikunta-Akatemia on Australian Physiotherapy & Pilates Instituutti (APPI) koulutuskumppani Suomessa. APPI Pilates on yksi maailman suosituimmista pilateskoulutuksista. APPI toimii yli 30 maassa ja on kouluttanut yli 70 000 pilatesohjaajaa.


Liity mukaan kansainvälisiin huippuosaajiin ja tule mukaan kouluttautumaan äitiyspilatesohjaajaksi!


Katso tulevat Äitiyspilateskoulutukset >>


Blogin kirjoittaja Tiina Granroth


Tiina on fysioterapeutti, jolla on yli 10 vuoden kokemus Pilateksen parissa. Tiinalla on pitkä kouluttajakokemus Iso-Britanniasta ja hän tuonut APPI:n Suomeen vuonna 2015.


Kouluttajana Tiina on asiantunteva ja inspiroiva ja hänen koulutuksissaan on aina lämmin ja avoin tunnelma. 


APPI Pilates on yksi maailman suosituimmista pilateskoulutuksista, sillä se on räätälöitävissä erilaisille asiakaskunnille, kuntoutuksesta huippu-urheiluun. APPI koulutus on hyvin tunnettu eri puolilla maailmaa, erityisesti Australiassa, USA:ssa sekä Iso-Britanniassa. 


Blogimme

Syy siihen, miksi äitiysliikuntavalmennuksilla saa jatkuvan ja tasaisen tulovirran
Myyntikytkintä ei tarvitse aina kääntää täysille uudestaan ja uudestaan, koska se on kuluttavaa, vaan tyytyväiset asiakkaat pystyy pitämään itsellään kuukaudesta,...
Yskä ja lantionpohja
Yskittää ja samalla lirahtaa housuun. Onko tuttua? Ponnistusvirtsankarkailu on yleisin virtsankarkailun tyyppi ja se tarkoittaa sitä, että virtsaa karkaa juuri...
Onko lantionpohjani toimiva ja hyvinvoiva? Mistä tiedän sen?
Mitä tarkoitetaan hyväkuntoisella ja toimivalla lantionpohjalla? Lantionpohjan lihakset ovat hyväkuntoiset ja vahvat, kun niiden kyky aktivoitua ja rentoutua on mahdollisimman...
375€ satsauksella 1800€ lisätulo, lue miten eräs Äitiysliikuntavalmentaja sen teki.
Otsikko on raflaava ja voi kuulostaa huijaukselta. Mekin mietimme, voiko näin kirjoittaa. Raflaavuudesta huolimatta ja mielikuvaa uhmaten, päätimme kirjoittaa mielestämme...
KLITORIKSEN KADOTETTU HISTORIA
Klitoris tunnetaan nykyään jo varsin hyvin, mutta historiassa on ollut käänteitä, jolloin se on poistettu kokonaan anatomian kirjoista. Mielenkiintoista eikö?
Tiedote: Virtsa karkaa jopa joka neljännellä naisella - ongelmaa taklataan moniammatillisella lantonpohjakoulutuksella
Virtsankarkailu heikentää monen elämänlaatua merkittävästi. Norjalaistutkimuksen mukaan jopa joka neljäs nainen kärsii virtsankarkailusta. Suomalainen Äitiysliikunta-Akatemia on kehittänyt ongelman ehkäisemiseksi täysin...

Jätä kommentti