Äitiysliikuntavalmentaja ohjaa raskaana olevaa asiakasta. Raskaana oleva istuu lattialla puoli-istuvassa ponnistusasennossa.

9MONTHS

KOHTI SYNNYTYSTÄ

Äitiysliikunta-Akatemian 9Months-sivusto on suunniteltu tukemaan sinua jokaisessa raskauden vaiheessa tarjoten ohjattuja harjoituksia, asiantuntija-artikkeleita ja monipuolista tietoa koko raskausmatkan ajalle.

RASKAUSAIKANA

MIHIN KANNATTAA PANOSTAA?

Kuvassa äitiysfysioterapeutti ja äitiysliikuntavalmentaja Aino Silvast

ÄITIYSFYSIOTERAPEUTIN VINKIT

Normaalisti etenevässä raskaudessa kannattaa harrastaa monipuolista liikuntaa. Liikuntaa kannattaa muokata jokaiselle raskauden kolmannekselle sopivaksi. Monipuolinen liikunta auttaa kehoa jaksamaan fyysisesti läpi raskauden, sekä edistää synnytyksen kulkua.


Raskausaikana lihaskuntoharjoittelu kannattaa kohdistaa etenkin vahvistamaan selkää, niskahartiaseutua, sekä keskikehoa erityisillä raskausaikaan sopivilla liikkeillä. Myös kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelu on tärkeää läpi raskauden.


Säännöllinen lihaskunto -ja liikkuvuuusharjoittelu auttaa pitämään liitoskipuja loitolla, valmistaa kehoa ja mieltä synnytykseen, sekä auttaa jaksamaan odotusajan, sekä vauva-arjessa.


AINO SILVAST

Äitiysfysioterapeutti

Energiaa ja jaksamista läpi raskauden

9MONTHS GLOW -TREENIT

9MONTHS GLOW -treenit ovat äitiysfysioterapeuttien suunnittelemia ohjelmia, jotka auttavat sinua liikkumaan turvallisesti läpi raskauden, valmistautumaan synnytykseen ja ennaltaehkäisemään raskaudenaikaisia kiputiloja.

Ohjelmat sopivat kaikille odottajille, jotka haluavat turvallista ohjausta ja tietoa raskauden jokaiselle kolmannekselle.

Kuvassa raskaana oleva nostaa kahvakuulaa ja tekee 9months strenght -ohjelmaa.

9MONTHS STRENGHT

ODOTTAJAN LIHASKUNTOTREENI KOTIIN
Äitiysfysioterapeutti ohjaa raskaana olevalle asiakkaalle lantionpohjan rentoutusharjoituksia.
Nukkumisasennon_merkitys_raskausajan_kiputiloihin-min_cbe5933b-e950-4a05-8682-9738593fb015.jpg

TILAA VIIKKOPOSTI

LIITY JOUKKOOMME

Olitpa sitten odottava äiti, vastasyntynyt vauvan vanhempi tai vain kiinnostunut naisten terveydestä ja hyvinvoinnista, Äitiysliikunta-Akatemia on täällä sinua varten. Liity joukkoomme ja anna meidän auttaa sinua matkallasi kohti terveempää elämää!

Tilaa uusimmat artikkelit ja viikottaiset kirjeemme suoraan sähköpostiisi!