375€ satsauksella 1800€ lisätulo, lue miten eräs Äitiysliikuntavalmentaja sen teki.

375€ satsauksella 1800€ lisätulo, lue miten eräs Äitiysliikuntavalmentaja sen teki.

375€ satsauksella 1800€ lisätulo, 

lue miten eräs Äitiysliikuntavalmentaja sen teki.  

Otsikko on raflaava ja voi kuulostaa huijaukselta. Mekin mietimme, voiko näin kirjoittaa. Raflaavuudesta huolimatta ja mielikuvaa uhmaten, päätimme kirjoittaa mielestämme tärkeästä aiheesta ja halusimme jakaa sen sinullekin vinkkinä. 

Blogi sisältää myös mainontaa ja tarjouksia. 


Omat ideat hukassa?

Moni liikunnanohjaaja tuskailee ajoittain, mitä uutta voisi asiakkaille tuoda. Välillä suunnittelutyöhön uppoaa energiaa ja aikaa, joskus paljonkin. Jos se ei sitten toimikaan, niin tunne on lievästi sanoen turhauttava! Usein käy myös niin, että omat ideat toistavat itseään. Liikunta- ja treeniohjelmienkin suunnittelu on luovaa työtä ja välillä se ei vaan onnistu. Oletko muuten huomannut, että mikäli tilanne on stressaava (esimerkiksi asiakkaita ei ole ollut tarpeeksi), suunnittelutyökin voi kärsiä. 

Valmiin ohjelman käyttö voi olla silkkaa säästöä. 

Silloin kun omat ideat ovat hukassa, kannattaa hyödyntää valmiita ohjelmia. Valmiiden ohjelmien etu on ajankäytössä. Toinen ammattilainen on suunnitellut ja testannut ohjelman sinulle valmiiksi. Ehdottoman tärkeää on toki se, että voit luottaa työn tehneeseen ammattilaiseen ja tiedät että ohjelma on toimiva. 

Pohdittavaa: Osaisitko arvioida, paljonko työtunteja vaatii suunnitella nousujohteinen treeniohjelma (yhteensä 16 kertaa) esimerkiksi ryhmälle synnyttäneitä naisia? Ja kun olet miettinyt suunnittelutyön ajan, minkä verran työtunteja veisi ohjelman testaaminen? Sitten mahdollinen muutosten tekeminen ja uusi testaaminen? Varmasti useita työtunteja.   

Äitiysliikunta-Akatemian fysioterapeuteista, personal trainereista ja ryhmäliikunnan ohjaajista koostuva tiimi on rakentanut Äitien voimavalmennus -koulutuksen pienryhmän valmentamiseen. Koulutuksessa saa valmiin 16 viikon ohjelman, mikä on suunniteltu nousujohteiseksi. Idea koulutuksen rakentamiseen on tullut edellä manituista syistä eli ajankäytön haasteista ja uusien ideoiden puuttumisesta. Tämä koulutus on suunnattu vain liikunta-alan ammattilaisille. Jos kiinnostuit, niin koulutuksesta voit lukea lisää täältä >>>>

Ryhmät täyttyvät 

Käytännön työssä olemme huomanneet, että moni äiti on kovin varovainen etenkin voimaa vaativien lajien pariin palaamisessa, ellei häntä siinä opasteta. Mutta samalla olemme huomanneet, että moni äiti on hyvin motivoitunut jatkamaan liikuntaa piankin synnytyksen jälkeen, myös voimaa vaativien lajien pariin. Tämän huomion pohjalta päädyimme voimavalmennus koulutukseen. Meillä oli suuri luotto tuntikonseptin menestymiseen ja se aavistus onkin osoittautunut oikeaksi. 


Kun puhutaan pienryhmävalmennuksesta, ei ryhmä voi olla kovin suuri. Mielestämme 6 osallistujaa on ideaali koko. Silloin osallistuja hyötyy ryhmän kannustuksesta, mutta saa kuitenkin myös yksilöllistä tukea tarvittaessa. 


Kurssimuotoinen pienryhmävalmennus on ammattilaiselle taloudellisesti hyvä ratkaisu, parempi kuin kertaluontoinen ryhmätunti. Tällöin kurssilla on osallistujamäärä täysi sen aikaa kuin kurssi kestää, eikä tarvitse jännittää joka viikko, kuinka moni on kipeä tai muun syyn vuoksi poissa. 


Pohdittavaa kurssin hinnoittelusta: 


Keskimäärin 16 viikon kurssin hinta on ollut 300€/osallistuja eli 6 osallistujalla 1800€/kurssi. 


Ammattilaisen työpanos on 1 viikkotunti 16 viikon ajan + mahdolliset valmistelut. 


lisätulo

Idea monistettavissa

Mikäli mainonta onnistuu ja kysyntä ylittää odotukset, voi ryhmiä toteuttaa useamman. Sekä kurssin päätyttyä aloittaa taas uuden. Kalenteroi voimavalmennus kalenteriisi valmiiksi, näin ollen sinulla on aina itselläsi tiedossa, milloin seuraava ryhmä starttaa ja voit kerätä ilmoittautumisia koko ajan. 

Pohdittavaa: Voisiko samaa ajatusta käyttää muihin ryhmämuotoisiin tunteihin? Pienryhmätuntien ja valmennusten etu on tulon säännöllisyydessä. Kertamaksuisille tunneille on vankka kannattajakunta ja paikkansa myös, mutta niihin liittyy aina osallistujamäärän epävarmuus. 


Äitiysliikunta-Akatemialla on 2Baby -ohjaajakoulutus, mikä on äiti & vauvaryhmien ohjaamiseen. Tämä tunti on mahdollista rakentaa oman näköisesti tai käyttää valmiita tuntiesimerkkejä. 2Baby -tunti on mahdollista myös toteuttaa ryhmämuotoisena. Toiset äidit tykkäävät treenata yksin esimerkiksi voimavalmennuksen parissa ja toiset taas mieluummin tulevat vauvan kanssa. Mahtavaa, jos on tarjota jokaiselle jotain. 

2Baby-tunti

Pohdittavaa: Minkä verran pienryhmiä itse voisit viikossa toteuttaa? Entä vuositasolla? Voiko pienryhmiä olla erilaisia?


Suunnitelmallisuus kannattaa

Oman toiminnan kannattavuuden laskeminen ja suunnitelmallisuus kannattaa. Aseta tavoitteita ja seuraa niiden toteutumista, se työ kyllä palkitaan.


Kiitos kun luit blogimme, olisi mahtavaa kuulla mitä ajatuksia se herätti.  


Jos taas koulutuksemme herätti mielenkiintosi, niin tartu tarjoukseen! Haluamme tarjota sinulle Äitien voimavalmennus ja 2Baby -koulutuksen erikoishintaan. 


YHTEISTARJOUS: Äitien voimavalmennus ja 2Baby -koulutus yhteishintaan 690€. 

Tämän edut saan hyödynnettyä laittamalla meille sähköpostia info@aitiysliikuntaakatemia.fi


ÄITIEN VOIMAVALMENNUS -KOULUTUS

LUE LISÄÄ JA KOULUTTAUDU

 

Muita blogejamme