Syy siihen, miksi äitiysliikuntavalmennuksilla saa tasaisen ja jatkuvan tulovirran

 
Yrittäjänä ja valmentajana uusia asiakkaita tarvitaan koko ajan ja omien palveluiden myyntiä on tehtävä ympäri vuoden.
Asiaa voidaan ajatella simppelisti niin, että ensin markkinoidaan, sitten myydään ja lopulta saadaan asiakkaita. Sen jälkeen asiakas palvellaan mahdollisimman hyvin, jolloin asiakas on tyytyväinen. Mutta sitten sama rumba alkaa jälleen alusta.

Uusien asiakkaiden tietoisuuteen pääseminen ja palveluiden myyminen on haastavaa ja aikaavievää puuhaa ja lisäksi epävarmuus siitä, kuinka paljon uusia asiakkaita löytää palveluiden pariin on aina läsnä...

Suunnan voi kuitenkin muuttaa ja päästä eroon epävarmuudesta uusien asiakkaiden hankinnan suhteen, kunhan asiakkaille pystyy tarjoamaan jatkumoa palveluihin. Kun tämä jatkumo toteutuu on täysin mahdollista aikaansaada jatkuva ja tasaisen asiakasvirta, sekä onnelliset palveluita eteenpäin suosittelevat asiakkaat.
Myyntikytkintä ei tarvitse aina kääntää täysille uudestaan ja uudestaan, koska se on kuluttavaa, vaan tyytyväiset asiakkaat pystyy pitämään itsellään kuukaudesta, jopa vuodesta toiseen.

Äitiysliikuntavalmentajana jatkuvaa asiakasvirtaa

Äitiysliikuntavalmentajana pystyt tarjoamaan erilaisia palveluja yksilövalmennuksista pienryhmiin ja kulkemaan asiakkaan rinnalla pitkään aina ajasta ennen raskautta pitkälle synnytyksen jälkeiseen aikaan.


Muutama esimerkki Äitiysliikuntavalmentajan palveluketjusta on tässä kohtaa paikallaan. Otetaan esimerkki, jossa äitiysliikuntavalmentajaksi erikoistunut personal trainer työskentelee kuntokeskuksessa ohjaten ryhmiä ja yksilöitä. Hänellä on eräs vakioasiakas, joka käy säännöllisesti ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla, sekä on ostanut myös henkilökohtaisia valmennuspaketteja.Tämä asiakas tulee raskaaksi ja pohtii liikunnan jatkamista läpi raskauden. Asiakas on ollut tyytyväinen saamaansa ohjaukseen ja luottamus on ansaittu. Asiakas kuulee, että tämä hänen suosikki personal trainerinsa on erikoistunut myös äitiysliikuntavalmennuksiin. Näin ollen asiakas haluaa jatkaa äitiysliikuntavalmennusten parissa läpi raskauden.


Samainen asiakas synnyttää ja muutama kuukausi synnytyksen jälkeen hän ottaa yhteyttä, koska haluaa varata ajan yksilökäynnille. Toiveena asiakkaalla on käydä läpi sitä, miten synnytyksestä palautuminen on edennyt ja miten liikuntaa voisi aloittaa pikkuhiljaa.


Asiakas varaa ajan ja tulee yksilökäynnille, mutta kaipaa lisää vertaistukea ja muita synnytyksestä palautuvia naisia ympärilleen. Niinpä hän ilmoittautuu vauvansa kanssa äitiysliikuntavalmentajan ohjaamalle äiti-vauva kurssille.


Kun useampia kuukausia synnytyksestä on kulunut ja ensivaiheen palautuminen on edennyt hyvin, kaipaa äiti jälleen lisää, nimittäin haastetta liikuntaan. Äiti ilmoittautuu mukaan äitiysliikuntavalmentajan pitämään äitien voimavalmennuksen pienryhmään, jossa edetään pikkuhiljaa kohti raskaampaa voimaharjoittelua.


Kaikkien näiden yksilökäyntien ja pienryhmien jälkeen tämä äiti on onnellinen ja tyytyväinen asiakas ja suosittelee oman valmentajansa äitiysliikuntavalmennuksia ja pienryhmiä eteenpäin ystävilleen. Tuleepa hän itsekkin uudelleen asiakkaaksi muutaman vuoden kuluttua, kun odottaa toista lastaan.


Äitiysliikuntavalmentajan osaamiskenttä työssä on laaja. Äitiysliikuntavalmentaja pystyy tarjoamaan erityispalvelua, jonka äidit kokevat todella arvokkaana ja tärkeänä.


Äitiysliikuntavalmennus asiakkaat ovat todella tyytyväisiä ja onnellisia asiakkaita, jotka suosittelevat palvelua eteenpäin.Unelmana ura Äitiysliikuntavalmentajana?

Haluaisitko tehdä töitä äitiysliikuntavalmentajana, mutta et ole uskaltanut vielä lähteä kohti unelmaasi?


Ajattele, jos voisit työllistää itsesi ja päästä valmentamaan äitejä, auttaa heitä voimaan paremmin raskausaikana ja palautumaan synnytyksestä turvallisesti.

Teimme sinulle videon, jossa kerromme lisää Äitiysliikuntavalmentajan työstä ja koulutuksesta 🤩 Saat videon sähköpostiisi - täytä vain alla oleva lomake!


Muita blogejamme

Kasviproteiinien hyödyt aktiiviliikkujalle: Suorituskykyä, terveyttä ja tekoja ympäristön hyväksi
Riittävä proteiinin saanti on tärkeää kaikille ja erityisen tärkeää se on aktiiviliikkujille, jotta palautuminen ja kehittyminen on mahdollista. Proteiinit ovat...
Miten vahvistaa lantionpohjaa ilman erillisiä lantionpohjan supisteluja?
Moni tuskailee lantionpohjalihasten harjoittelun kanssa… aikaa ja motivaatiota harjoittelulle ei ole, vaikka muuten liikunta on mukavaa. Kuulostaako tutulta? Entäpä, jos...
Nukkumisasennon merkitys raskausajan kiputiloihin
Tiesitkö, että nukkumisergonomialla voidaan vaikuttaa suuresti erilaisiin kiputiloihin raskausaikana ja synnytyksen jälkeen? Vietämme sängyssä noin 7-9 tuntia yössä ja se on...
Sisätutkimus osana synnyttäneen naisen tutkimista
Lantionpohjan anatomian ja toiminnan ymmärtäminen on ensiarvoisen tärkeää silloin, kun halutaan tukea äitejä esimerkiksi toipumaan synnytyksestä tai pääsemään eroon häiritsevistä...
Liikuntaa eri raskauskolmansilla
Poikkeaako liikuntasuositukset eri raskauskolmansilla? Tulisiko odottavan äidin huomioida erilaisia asioita eri kolmansilla? Onko jokin laji kielletty raskausaikana? Voiko liikunta olla raskaudelle ja sikiölle...
Terveydenhoitajat tärkeässä roolissa erkauman hoidossa
Neuvolan terveydenhoitaja on ainoa ammattiryhmä, joka tapaa jokaisen synnyttäneen naisen synnytyksen jälkeen. Näin ollen on ensiarvoisen tärkeää, että heillä on...