Syy siihen, miksi äitiysliikuntavalmennuksilla saa jatkuvan ja tasaisen tulovirran

Syy siihen, miksi äitiysliikuntavalmennuksilla saa jatkuvan ja tasaisen tulovirran

Yrittäjänä ja valmentajana uusia asiakkaita tarvitaan koko ajan ja omien palveluiden myyntiä on tehtävä ympäri vuoden.

Asiaa voidaan ajatella simppelisti niin, että ensin markkinoidaan, sitten myydään ja lopulta saadaan asiakkaita. Sen jälkeen asiakas palvellaan mahdollisimman hyvin, jolloin asiakas on tyytyväinen. Mutta sitten sama rumba alkaa jälleen alusta.

Uusien asiakkaiden tietoisuuteen pääseminen ja palveluiden myyminen on haastavaa ja aikaavievää puuhaa ja lisäksi epävarmuus siitä, kuinka paljon uusia asiakkaita löytää palveluiden pariin on aina läsnä...

Suunnan voi kuitenkin muuttaa ja päästä eroon epävarmuudesta uusien asiakkaiden hankinnan suhteen, kunhan asiakkaille pystyy tarjoamaan jatkumoa palveluihin. Kun tämä jatkumo toteutuu on täysin mahdollista aikaansaada jatkuva ja tasaisen asiakasvirta, sekä onnelliset palveluita eteenpäin suosittelevat asiakkaat.

Myyntikytkintä ei tarvitse aina kääntää täysille uudestaan ja uudestaan, koska se on kuluttavaa, vaan tyytyväiset asiakkaat pystyy pitämään itsellään kuukaudesta, jopa vuodesta toiseen.

Äitiysliikuntavalmentajana jatkuvaa asiakasvirtaa

Äitiysliikuntavalmentajana pystyt tarjoamaan erilaisia palveluja yksilövalmennuksista pienryhmiin ja kulkemaan asiakkaan rinnalla pitkään aina ajasta ennen raskautta pitkälle synnytyksen jälkeiseen aikaan.

Muutama esimerkki Äitiysliikuntavalmentajan palveluketjusta on tässä kohtaa paikallaan. Otetaan esimerkki, jossa äitiysliikuntavalmentajaksi erikoistunut personal trainer työskentelee kuntokeskuksessa ohjaten ryhmiä ja yksilöitä. Hänellä on eräs vakioasiakas, joka käy säännöllisesti ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla, sekä on ostanut myös henkilökohtaisia valmennuspaketteja.

 

Tämä asiakas tulee raskaaksi ja pohtii liikunnan jatkamista läpi raskauden. Asiakas on ollut tyytyväinen saamaansa ohjaukseen ja luottamus on ansaittu. Asiakas kuulee, että tämä hänen suosikki personal trainerinsa on erikoistunut myös äitiysliikuntavalmennuksiin. Näin ollen asiakas haluaa jatkaa äitiysliikuntavalmennusten parissa läpi raskauden.

Samainen asiakas synnyttää ja muutama kuukausi synnytyksen jälkeen hän ottaa yhteyttä, koska haluaa varata ajan yksilökäynnille. Toiveena asiakkaalla on käydä läpi sitä, miten synnytyksestä palautuminen on edennyt ja miten liikuntaa voisi aloittaa pikkuhiljaa.

Asiakas varaa ajan ja tulee yksilökäynnille, mutta kaipaa lisää vertaistukea ja muita synnytyksestä palautuvia naisia ympärilleen. Niinpä hän ilmoittautuu vauvansa kanssa äitiysliikuntavalmentajan ohjaamalle äiti-vauva kurssille.

Kun useampia kuukausia synnytyksestä on kulunut ja ensivaiheen palautuminen on edennyt hyvin, kaipaa äiti jälleen lisää, nimittäin haastetta liikuntaan. Äiti ilmoittautuu mukaan äitiysliikuntavalmentajan pitämään äitien voimavalmennuksen pienryhmään, jossa edetään pikkuhiljaa kohti raskaampaa voimaharjoittelua.

🔎 Kaikkien näiden yksilökäyntien ja pienryhmien jälkeen tämä äiti on onnellinen ja tyytyväinen asiakas ja suosittelee oman valmentajansa äitiysliikuntavalmennuksia ja pienryhmiä eteenpäin ystävilleen. Tuleepa hän itsekkin uudelleen asiakkaaksi muutaman vuoden kuluttua, kun odottaa toista lastaan.

Äitiysliikuntavalmentajan osaamiskenttä työssä on laaja. Äitiysliikuntavalmentaja pystyy tarjoamaan erityispalvelua, jonka äidit kokevat todella arvokkaana ja tärkeänä.

Äitiysliikuntavalmennus asiakkaat ovat todella tyytyväisiä ja onnellisia asiakkaita, jotka suosittelevat palvelua eteenpäin.

Syy siihen, miksi äitiysliikuntavalmennuksilla saa jatkuvan ja tasaisen tulovirran

 

Unelmana ura Äitiysliikuntavalmentajana?

Haluaisitko tehdä töitä äitiysliikuntavalmentajana, mutta et ole uskaltanut vielä lähteä kohti unelmaasi?

Ajattele, jos voisit työllistää itsesi ja päästä valmentamaan äitejä, auttaa heitä voimaan paremmin raskausaikana ja palautumaan synnytyksestä turvallisesti.

Teimme sinulle videon, jossa kerromme lisää Äitiysliikuntavalmentajan työstä ja koulutuksesta 🤩 Saat videon sähköpostiisi - täytä vain alla oleva lomake!

0 kommenttia

Jätä viesti

Viestit tarkastetaan ennen julkaisua