Loading...
Vatsalihasten erkauma -peruskoulutus2019-10-15T12:14:03+00:00

Vatsalihasten erkauma -peruskoulutus, 1pv

Kenelle:  Suorien vatsalihasten erkauman -peruskoulutus on tarkoitettu liikunta- ja terveysalan ammattilaisille, joille tulee asiakkaaksi synnyttäneitä äitejä.

Koulutuksessa on paljon käytännönharjoitteita. Koulutus sopii hyvin personal trainereille, liikunnanohjaajille, fysioterapeuteille ja terveydenalan ammattilaisille.

Koulutuksen sisältö

  • Vatsalihasten erkauman perusteet

  • Koulutuksessa opetellaan testaamaan vatsalihasten erkaumaa.

  • Saat työkaluja erkauma-asiakkaan liikuntavalmennukseen.

  • Mikä on toimiva keskikeho ja miten sitä harjoitetaan.

Lisäksi…

  • Saat keskivartaloa palauttavan harjoituksen, jota voit hyödyntää synnyttäneiden asiakkaiden kanssa.

Suorien vatsalihasten erkauma

Suorien vatsalihasten erkaumaa esiintyy usein erityisesti synnyttäneillä naisilla, mutta se voi vaivata myös mm. miehiä, aktiiviurheilijoita ja ylipainoisia/keskivartalolihavia ihmisiä. Vatsalihasten erkauma on toimintahäiriö, joka voi vaikuttaa koko kehon toimintaan.

Voit kohdata vatsalihasten erkauma – asiakkaisiin niin fysioterapian yksilövastaanotolla kuin kuntokeskuksen liikuntaryhmissä, neuvolassa tai personal training –valmennuksissa. Koulutus antaa sinulle mahdollisuuden tarjota asiakkaillesi entistä ammattimaisempaa ja täsmällisempää palvelua.

Ohjaajien palautteita peruskoulutuksesta

”Vatsalihasten erkauma koulutus Oulussa oli huikea kokemus. Itselläni jo aiemmin tietoa aiheesta, parikin koulutusta sekä lantionpohjan lihasten toiminnasta, häiriöistä, harjoittelusta, ym. Siitä oli kyllä hyötyä tässä, sillä asioissa syvennyttiin heti ”pintaa syvemmälle” ja monien mallikuvien ja esimerkkien avulla havainnoillistettiin tarkemmin mistä kyse. Kokonaisuutta ei unohdettu, vaikka erkaumasta puhuttiinkin. Iltapäivän workshopit pienryhmissä äärimmäisen opettavaiset ja hedelmälliset tutkimisen, palpoinnin, ultraäänen käytön merkitys tutkimisessa ja erilaisten harjoitteita valinta ja ohjaus eri asiakkaille. Koulutuspäivä oli todella asiapitoinen, intensiivinen ja antoi enemmän kuin osasin odottaa. Työkalupakki kasvoi roimasti tämän päivän ansiosta. Oulun koulutuspaikkana Naisten hyvinvointikeskus Tuntuma erinomainen henkilökuntineen ja itse kouluttajineen. Suosittelen todellakin tätä koulutusta – tähtiä viisi!”

– Anne Riihonen, fysioterapeutti, personal trainer, työhyvinvointivalmentaja (Veikkola)

Kouluttaja:

Sofia Vesa
Äitiysfysioterapeutti, naisten valmennukseen erikoistunut PT ja kouluttaja

Lisätiedot koulutuksesta:
Aino Isotalo, p. 044 925 2860‬, info@aitiysliikuntaakatemia.fi

Äitiysliikunnan ohjaamisen koulutuskalenteri

Äitiysliikunnan peruskoulutus, Oulu

helmikuu 14 @ 09:00 - 17:00

Äitiysliikunnan peruskoulutus, Tampere

huhtikuu 3 @ 11:00 - 19:00

Äitien ravitsemus ohjauksen peruskoulutus

huhtikuu 13 @ 08:00 - huhtikuu 19 @ 22:00

Äitiysliikunnan jatkokoulutus, Lohja

toukokuu 8 @ 09:00 - 17:00