Räppää korsetti kuntoon!

Ilmoittaudu mukaan kesän kuumimpaan naisten tapahtumaan! 

Tapahtumassa todellakin räpätään korsetti kuntoon. Bailamama pitää tapahtumassa huolta naisten sisäisestä korsetista, Biancaneve ulkoisesta korsetista ja kuulet Sini Sabotagen uusimman Aerobist sinkun livenä. Tapahtuman lähettiläänä maailmalla toimii media- ja tv- persoona Elina Tervo.


Tapahtuma välitetään YouTuben kautta, saat linkin ilmoittautuessasi tapahtumaan. Tarvitset siis vain verkkoyhteyden!


TAPAHTUMASSA:

  • Bailamama 4Venus -tunnin lanseeraus 

    -  treeniä keskivartalon korsettilihaksille

  • Biancaneven kesämallisto

    - rohkeimmat uutuudet

  • Sini Sabotagen sinkun lanseeraus 

    -  kuumin kesähitti

ILMOITTAUDU MUKAAN ILMAISEEN 

KESÄN KUUMIMPAAN TAPAHTUMAAN 

8.7.2020 klo.18.00

00Days
00Hours
00Minutes
00Seconds

Korsetin kuntoon kanssasi räppäävät


Bailamama, Äitiysliikunta-Akatemia


Bailamama on suomalainen ryhmäliikuntakonsepti, jonka takana on joukko liikunta- ja terveys-alan ammattilaisia Bailamaman missio on innostaa jokainen nainen huolehtimaan lantionpohjalihaksista innovatiivisella tavalla. 4Venus ryhmäliikuntatunti on kehitetty täsmäiskuksi treenaamaan naisille venuksen muodot ja teräksinen lantionpohja.

Biancaneve


Biancaneve on suomalainen naisellinen treenivaate brändi. Biancaneven perustaja ja pääsuunnittelija on Elina Loueranta. Elinan vahvuus ja ammattitaito tulee erityisesti esiin urheiluvaatteissa joissa yhdistyvät urheilun vaativa tekninen osaaminen, liikkumisen vapaus ja naisellinen kauneus.

Sini Sabotage

Sini Sabotage on suomalainen räppäri ja DJ. 

Sini Sabotage on tehnyt koko uransa ajan erittäin arvostettavaa tienraivausta muiden aloittelevien naispuoleisten rap-artistien eteen. Aikana, jolloin suomirap oli kaikkein maskuliinisimmillaan. Emma-ehdokkaana ja Idols-tuomarinakin vaikuttanut Sini Sabotage on ennen kaikkea onnistunut luomaan omaleimaisen tyylin, josta uuden aallon artistit ovat selkeästi ottaneet vaikutteita.

Elina Tervo

Elina Tervo on suomalainen tv- ja mediapersoona, joka on osallistunut bikini fitness- ja missikilpailuihin. Elina valittiin tapahtuman keulakuvaksi, koska hän on suomalaisuuden ja naiseuden lähettiläs maailmalla.