KokoNaiset™ tarjoaa Tietoa, Tunnetta ja Treeniä 

- koko naisen mitalla!

KokoNaiset-tiimi haastaa nyt kaikki naiset löytämään oman sisäisen venuksensa. Hyvinvoiva Venus on kokonaiseuden hehkun salaisuus.


Liity KokoNaisiin, niin pääset sisäpiiriin ja saat ilmaiset ohjeet naiseutesi voimistamiseen:


  • Lauran itsevarmuuden salaisuudet

  • Lantionpohjalihasten treeniohjeet

  • Miten korostat parhaita puoliasi

Sisäpiiriiläisenä kuulet ensimmäisenä KokoNaisten kuulumiset ja uusimmat tempaukset. Liity nyt mukaan sisäpiiriin!Mistä KokoNaiset™ on tehty?


Lujan lempeä, varman hempeä

Sydäntä ja järkeä

Avoimen salaperäinen on kokonainen nainen!

Sovelias ja siveetön

Hallitusti hillitön

Tunnollinen, kevytmielinen on kokonainen nainen

Koko Nainen


-Laura Voutilainen 2012


Ketä on KokoNaisten takana?

Minua on aina kiehtonut naisen vapaus, ja olenkin sitä etsinyt koko ikäni. 


Huolimatta siitä, että on nainen miesten maailmassa, olisi rajaton mahdollisuus ilmentää ja kokea omaa upeaa itseään. Mihin uskomuksiin olemme tottuneet ja voiko niiden taakse katsoa ja laajentaa omaa kokemustaan ja reviiriään. Etsiä ja löytää mihin kaikkeen naisen keho ja mieli on pystyvä. Naisen kehossa eläminen on jo itsessään ihmeellinen seikkailu! Aina, kun jotain uutta löytyy, sitä täytyy juhlistaa! 


Tahdon rohkaista suomalaisia naisia kunnioittamaan ja rakastamaan KokoNaiseuttaan, häpeämättä! 


- Laura Voutilainen

Me Äitiysliikunta-Akatemialla ja Bailamamalla koulutamme naisten hyvinvoinnin parissa työskenteleviä ammattilaisia. Olemme huomanneet, että on yksi lihasryhmä ylitse muiden, joka liittyy vahvasti naiseuteen. Tämä lihasryhmä on lantionpohjan lihakset, joita me kutsumme Venukseksi. Hyvinvoivat lantionpohjanlihakset vahvistavat naiseuden tunnetta ja päinvastoin. 


Meidän missiomme on, että jokainen nainen oppii harjoittamaan lantionpohjalihaksiansa niin, että voi nauttia enemmän elämästä! Enemmän seksuaalista nautintoa, parempia orgasmeja, housut pysyvät oikealla tavalla kuivina, kiinteämpi keskivartalo ja parempi ryhti… jokaisen naisen perusoikeuksia!  


- Äitiysliikunta-Akatemia /Bailamama

Vaatteet on sun aatteet! Ja sehän on ihan totta. Vaatteilla ja asusteilla on kautta aikojen viestitetty, niin salaisia, kuin suoriakin viestejä kantajastaan.


On upeaa päästä suunnittelemaan KokoNaiset -vaatemallistoa, jossa yhdistyvät niin naisellinen kauneus, urheilun vaativa tekninen osaaminen ja liikkumisen vapaus.


 Vaatesuunnittelijana haluan ylistää naisellisuutta ja kannustaa nauttimaan naiseudestasi sisäisen lisäksi ulkoisella kauneudella. Ole rohkeasti naisellinen, oman näköisesi nainen <3


- Elina Loueranta /Biancaneve

KokoNaiset™ - työpaikalle?


KokoNaiset-tapahtumakonsepti tarjoaa Lauran juontamia asiantuntijatietoiskuja, musiikkia ja lantionpohjalihastreeniä sisältäviä ohjelmapaketteja. Lue lisää ja pyydä tarjous Fantastico Production Oy:stä!


Lauran sohvalla

Lauran sohvalla Venus eli lantionpohjalihakset esittelyssä.

Miten lantionpohjalihaksia harjoitetaan?

Lauran sohvalla puhutaan vaatteista ja itsevarmuudesta.