BAILAMAMA -RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

Valitse itsellesi sopivin TUNTI

4Venus -tunti on kaikille naisille suunnattu ryhmäliikuntatunti, jossa vahvistetaan lantionpohjaa, poltetaan rasvaa ja kiinteytetään peppua, vatsaa sekä käsivarsia - Kaikkia Venuksen muotoja! 


9Months -tunti turvallinen ja tehokas ryhmäliikuntatunti raskaana oleville. Tunnilla treenataan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle. Erityisesti lantionpohjalihasten ja keskikehon syvän tuen harjoittaminen on tärkeässä osassa 9Months -tuntia.


2Baby -tunti on äidin ja vauvan yhteinen menevä ryhmäliikuntatunti. Tunnilla äiti saa tehokasta ja monipuolista liikuntaa, jossa on otettu huomioon synnytyksestä palautuminen sekä lantionpohjalihasten ja syvien vatsalihasten harjoittaminen. 2Baby-tunneilla äiti ja vauva pääsevät vahvistamaan kiintymyssuhdettaan, ja vauvatkin nauttivat liikkeestä!

 

MISSÄ PÄÄSEN BAILAMAMA -TUNNILLE?

Koulutettuja Bailamama -ohjaajia on suomessa yli 300. Ohjaajat itse voivat päättää missä ohjaavat tunteja, näin tunteja voi löytyä niin liikuntakeskuksesta, koulun saleista, seurojen ja yhdistysten toiminnasta. Ohjaajat eivät ole Bailamamalla töissä, vaan jokainen vastaa itse tuntien ilmoittamisesta, tunti maksuista ja toiminnasta. Ohjaajan tulee sertifioitua Bailamama -ohjaajaksi, jotta hän voi ohjata Bailamama -tunteja ja käydä päivittämässä ohjaamiensa tunteja säännöllisesti. Koulutuksissamme on käynyt aivan loistavia ohjaajia ja voimme iloisin mielin suositella kaikkia kokeilemaan Bailamama -tunteja!


JOS PAIKKAKUNTASI LIIKUNTATARJONNASTA EI VIELÄ LÖYDY BAILAMAMA -TUNTEJA, NIIN VINKKAA SILLOIN MEILLE SOPIVA LIIKUNTAKESKUS TAI OHJAAJA!

Nimi:

Puhelin:

Email:

Kerro meille mihin haluaisit Bailamama -tunnit käyntiin tai kuka olisi sopiva ohjaaja: