ÄITIYSLIIKUNTAVALMENTAJA -KOULUTUS

1700€ (sis. ALV 24%)


Ilmottautumisen jälkeen saat valita mihin koulutuspäiviin ilmoittaudut mukaan.

Koulutuksen voit maksaa myös erissä. Ota silloin yhteyttä info@aitiysliikuntaakatemia.fi

Äitiysliikuntavalmentaja opas

MIETITKÖ OLISIKO SINUSTA ÄITIYSLIIKUNTAVALMENTAJAKSI?


Oppaassa kerrotaan minkälaista on äitiysliikuntavalmentajan työ ja millaisia asiakkaita on äitiysliikuntavalmentajalla. 


Luet myös palautetta koulutuksesta ja pääset tutustumaan Äitiysliikuntavalmentajan koulutuskokonaisuuteen.


PALAUTETTA KOULUTUKSESTA


Anna Oinonen - äitiysliikuntavalmentaja

Suosittelen lämmöllä äitiysliikuntavalmentajan koulutuskokonaisuutta kaikille terveys- ja liikunta-alan ammattilaisille. Laadukas koulutus jonka avulla syvennät ammattitaitoasi ja treenautat naisia turvallisesti ja oikein ❤️


- Anna Oinonen /Äitiysliikuntavalmentaja


Sanna Nissiaho - äitiysliikuntavalmentaja

Äitiysliikuntaja-valmentaja koulutus antoi loistavat eväät raskaana

olevien naisten ja synnyttäneiden äitien ohjaamiseen.

Koulutuskokonaisuus antoi kattavan näkemyksen ja osaamisen myös

yleisesti naisten ohjaamiseen ja valmentamiseen raskausajasta

vaihdevuosi-ikäisiin naisiin saakka. Koulutuksessa pureudutaan asioihin

syvällisesti, ja niin että syy-yhteydet eri asioiden välillä

hahmottuvat. Kehonhuollon merkityksen painottaminen ja perusteellinen läpikäyminen

oli valaisevaa ja sen ottaminen käytäntöön omien asiakkaiden parissa

tulee varmasti lisäämään naisten hyvinvointia merkittävästi.


Äitiysliikuntavalmentaja-koulutuskokonaisuus on aivan ainutlaatuinen Suomessa. En ole törmännyt yhtä laajaan ja kokonaisvaltaiseen koulutukseen muualla. Koulutus antoi monin verroin enemmän, mitä osasin odottaa. Koulutusmateriaalia on runsaasti ja sitä oli mielekästä opiskella. 

Kouluttajat ovat alan ammattitaitoisia. Heitä oli hyvin mielekästä kuunnella ja ammentaa uutta oppia. 😊


- Sanna Nissinaho /Äitiysliikuntavalmentaja, Inwell


Matleena Myllykoski - äitiysliikuntavalmentaja

Syy, miksi lähdin koulutusputkeen mukaan, oli puhtaasti se, että mun asiakaskunta koostuu hyvin pitkälti odottavista tai hiljattain synnyttäneistä naisista, sekä oon kohdannut paljon vatsalihasten erkaumaa. En oo kokenut, että osaisin heitä (saatikka itseäni) tarpeeksi hyvin auttaa! 


Nyt on aivan huikea koulutusputki takana ja niin paljon eväitä ja uusia oppeja rikkaampana, voin tarjota laadukasta valmennusta odottaville, synnyttäneille, sekä myös muille naisille. 


Meidän alueella ei äidit saa mielestäni tarpeeksi opastusta mm. turvalliseen liikunnan harrastamiseen odotusaikana, saatikka synnytyksen jälkeen, taikka hyvään ravitsemukseen, mutta ilokseni voin todeta, että nyt saa! 


- Matleena Myllykoski /Personal Trainer ja Äitiysliikuntavalmentaja

Viivi Jetsu - Äitiysliikuntavalmentaja

Moi, mä oon Viivi Jetsu, liikunnanohjaaja ja sertifioitu Äitiysliikuntavalmentaja Jyväskylästä ja toimin näissä tehtävissä Liikuntakeskus Linealla Keljonkankaalla. Liikunnan ammattitutkinnon olen suorittanut Eerikkilän urheiluopistossa ja koulutustani olen täydentänyt mm. Äitiysliikunta Akatemian Äitiysliikuntavalmentajan koulutusputkella syksyllä 2020. Liikuntaa olen ohjannut jo lähes 16 vuotta ja aiempi päätyöni oli hoitoalalla lähihoitajana niin päivytyksessä kuin ensihoidossakin.


Työpäiväni koostuvat yksilöasiakkaiden valmennuksista sekä ryhmäohjauksista. Tarjoan liikuntakeskuksellamme valmennus- ja liikuntapalveluita odottaville äideille, synnyttäneille sekä ylipäätään naisille. Erityisenä oman mielenkiinnon kohteena on saada naisasiakkaat kehittämään oman lantionpohjan ja syvän tuen hallintaa. Parasta on huomata asiakkaan kehitys ja innostus näitä asioita kohtaan! Ryhmäliikuntaohjauksista sydäntäni lähellä on erityisesti Pilates, johon olen paljon myös hyödyntänyt akatemian oppeja.


Kiinnostus äitiysliikunnan ohjaukseen tuli oman raskauden myötä. Nälkä kasvoi syödessä ja nyt opiskelen akatemiassa vielä BailaMaman koulutukset, joita mahdollisesti keväällä alan ohjaamaan oman esikoisen syntymän jälkeen. Haaveilen myös yhteistyöstä ja verkostoitumisesta äitiysliikunnan parissa. Aivan mahtavaa sanoa kuuluvansa nyt sertifioinnin myötä Äitiysliikunnan ammattilaisten huikeaan porukkaan!


- Viivi Jetsu, /Liikunnanohjaaja ja Äitiysliikuntavalmentaja