Live-koulutuspäivän sisältö 1/2 

  • Kuinka valita oikeanlaiset ja turvalliset harjoitteet raskaana oleville ja synnyttäneille äideille

  • Tietoa miten huomioida, jos asiakkaallasi on todettu vatsalihasten erkauma, virtsankarkailua tai kohdun laskeuma

  • Tietoa vatsalihasten erkaumasta, sen tutkimisesta sekä turvallisista ja sovelletuista harjoitteista kuntoutumisen tueksi.

  • Tietoa lantionpohjalihaksista ja niiden harjoittelusta

  • Tehokkaita työkaluja asiakkaasi tuloksekkaaseen ohjaamiseen ja valmentamiseen

  • Osaat soveltaa liikepankkiasi raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien tarpeisiin

Verkkokoulutuksen sisältö 2/2

  • Saat raskaana oleville asiakkaille soveltuvia tärkeitä lantion aluetta huoltavia ja keskivartaloa vahvistavia harjoitteita.

  • Opit turvallisia, raskauteen sopivia vaihtoehtoja koti- ja kuntosaliharjoitteille sekä saat ohjeita liikeprogressioiden suunnitteluun.

  • Saat tietoa raskausajan yleisimmistä kiputiloista.

  • Saat valmiit kotiharjoitusohjelmat 0-4kk, 4-8kk ja 8-12kk synnytyksen jälkeen


Kouluttajat: 

Sofia Lahtinen

Sofia on koulutukseltaan äitiysfysioterapeutti ja naisten valmennukseen erikoistunut personal trainer. Sofialla on vuosien koulutusosaaminen personal trainer -koulutuksista sekä naisten fysioterapian ja liikunnan saralta. Kouluttajana Sofia omaa pitkän ammattihistorian liikunta- ja fysioterapiatyöstä, josta ammentaa osaamistaan toimialan uusille tulokkaille. 


Minna Laaksonen

Minna on koulutukseltaan äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä liikunnanohjaaja. Vuosien varrella Minna on myös kouluttanut moniammatillisesti erityisesti lantionpohjan harjoitteluun liittyen. Minna on ollut mukana Bailamaman Pysy Tiukkana- asiantuntijatiimissä. Vuosikymmenten liikunnanohjaushistoriassa naisten hyvinvointi on noussut keskiöön kohdentuen raskaana oleviin ja synnyttäneisiin naisiin. Liikunnan ja fysioterapian yhdistäminen lisää naisten terveyttä ja hyvinvointia ja tätä iloa Minna haluaa jakaa eteenpäin. 


Lisätiedot koulutuksesta: Aino Isotalo, p. 044 925 2860‬, info@aitiysliikuntaakatemia.fi

VIIMEISET HETKET!

Äitiysliikunnan peruskoulutus 

poistuu myynnistä 30.11.2022

00PÄIVÄÄ
00TUNTIA
00MINUUTTIA
00SEKUNTIA

Koulutus pidetään 14.1.2023, verkon välityksellä

Hinta 425 € (sis. ALV 24%)


Meillä voit maksaa


Palautetta koulutuksesta

Hei! 

Olen Heli Lindh, aikuisten liikuntasuunnittelija Nurmijärveltä. Koulutukseltani olen muun muassa liikuntaneuvoja ja personal trainer. Kiinnostukseni äitiysliikunnan pariin heräsi toden teolla oman raskauteni aikana. Haalin tietoa sieltä mistä sitä löysin, sillä kaipasin varmuutta ja lisätietoa omaan treeniini kehoni muuttuessa jatkuvasti. Synnytyksen jälkeen olotila oli taas sellainen, että mistäs nyt uskaltaa lähteä liikkeelle. Äitiysliikunta-akatemian koulutukset ovat antaneet paljon lisää varmuutta ja tietoa miten liikuttaa raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä. Olisinpa käynyt näitä koulutuksia jo aikaisemmin! :) 


Kävin nyt äitien voimavalmennuskoulutuksen sekä äitiysliikunnan peruskoulutuksen. Tulen varmasti kouluttautumaan lisää aina äitiysliikuntavalmentajaksi saakka, sillä nämä molemmat koulutukset olivat loistavia. Koulutuksissa oli selkeät kokonaisuudet, ne olivat järkevästi rakennettuja ja niistä sai paljon tietoa! Voimavalmennus koulutuksesta sai selkeät ja hyvät materiaalit miten lähteä rakentamaan voimavalmennus puolta äideille.  


Äitiysliikunnan peruskoulutus antoi monipuolisesti lisää tietoa ja varmuutta ohjaamiseen. Koulutus oli rakennettu kivasti, itsenäistä opiskelua (jossa materiaalit selkeät ja hyvin koostetut) sekä live koulutuspäivästä, jossa oli hyvää keskustelua kaikkien koulutusta käyvien kanssa.  


Oma työnkuvani on laaja, mutta keskittyy pääasiassa työikäisiin. Tarkoituksena onkin, että annamme paikkakunnallemme äideille enemmän ja monipuolisemmin tukea liikunnan saralla. Tulemme varmasti järjestämään äideille suunnattuja kursseja nyt vielä enemmän.

  

Iso kiitos! 


Heli Lindh

Liikuntaneuvoja / Personal trainer


Saatat olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista

Äitiysliikunnan jatkokoulutus

Äitiysliikunnan jatkokoulutuksessa syvennetään tietoutta synnyttäneen naisen ohjaamisesta, tutkimisesta ja äitiysvalmennuksen toteuttamisesta.

Äitien ravinto-ohjauksen peruskoulutus

Äitien ravinto-ohjauksen peruskoulutuksesta saat vahvan pohjan raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien asiantuntevaan ja ajantasaiseen ravinto-ohjaukseen.