Koulutuksen sisältö 1/2

  • Saat käyttöösi synnyttäneelle naiselle suunnitellun testipatteriston

  • Opit tutkimaan asiakkaan liikkuvuutta, toimintakykyä, lihastasapainoa ja kehonhallintaa

  • Saat käyttöösi progressiivisesti etenevän liikepankin synnyttäneen naisen keskivartalon vahvistamiseen

  • Perehdymme keskivartalon ja lantionpohjan toimintahäiriöihin ja miten nämä vaikuttavat toimintakykyyn, harjoitteluun ja lajivalintoihin

  • Perehdymme 5 portaiseen harjoittelumenetelmään, josta on ollut hyötyjä jo sadoille naisille synnytyksen jälkeen

  • Syvennämme tietoutta poikittaisen vatsalihaksen ja lantionpohjalihasten toiminnasta

Koulutuksen sisältö 2/2

  • Tavoitteena on syventää ymmärrystä synnyttäneen naisen liikemallien muutoksista.

  • Opit valitsemaan sopivan tasoiset harjoitteet koko keholle niistä liikkeistä ja liikesuunnista joita hän tarvitsee jokapäiväisessä arjessaan.

  • Saat vinkkejä imetys- ja kantoergonomiasta sekä vaunuttelutekniikoista, joilla tukea äidin palautumista synnytyksestä.

  • Kuinka aloittaa juoksuharjoittelu synnytyksen jälkeen?

Äitiysliikunnan jatkokoulutuksen 

hinta 425 € (sis. ALV 24%)

 Ilmottautuminen sivun alareunassa olevan kalenterin kauttaKouluttaja: 

Sofia Vesa 

Sofia on koulutukseltaan äitiysfysioterapeutti ja naisten valmennukseen erikoistunut personal trainer. Sofialla on vuosien koulutusosaaminen personal trainer-koulutuksista sekä naisten fysioterapian ja liikunnan saralta. Kouluttajana Sofia on helposti lähestyttävä, avoin ja välitön, ja omaa pitkän ammattihistorian liikunta- ja fysioterapiatyöstä, josta ammentaa osaamistaan toimialan uusille tulokkaille.


Minna Laaksonen

Minna on koulutukseltaan äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti sekä liikunnanohjaaja. Vuosien varrella Minna on myös kouluttanut moniammatillisesti erityisesti lantionpohjan harjoitteluun liittyen. Minna on ollut mukana Bailamaman Pysy Tiukkana- asiantuntijatiimissä. Vuosikymmenten liikunnanohjaushistoriassa naisten hyvinvointi on noussut keskiöön kohdentuen raskaana oleviin ja synnyttäneisiin naisiin. Liikunnan ja fysioterapian yhdistäminen lisää naisten terveyttä ja hyvinvointia ja tätä iloa Minna haluaa jakaa eteenpäin.  


Lisätiedot koulutuksesta: Aino Isotalo, p. 044 925 2860‬, info@aitiysliikuntaakatemia.fi


Ohjaajien palautteita jatkokoulutuksesta

Parasta koulutuksessa oli testipatteristo. Otan sen heti käyttöön äiti-asiakkaitteni kanssa. Käytännön harjoitteet myös parasta ja hyvät asiakas esimerkit.

Koulutuksessa tuli hyvää vanhan kertausta, mutta valtavasti myös uutta tietoa. Käytännönläheiset esimerkit auttoivat ymmärtämään ja havainnollistamaan eri tilanteita.

Sofia on mahtava kouluttaja, joka jakaa osaamistaan ja tietoaan sydämellään. Parasta olivat selkeät esimerkit käytännöstä sekä liikepatteristo jota meille esiteltiin ja perustelut näille.


Tulevat äitiysliikunnan ohjaamisen jatkokoulutukset

Äitiysliikuntavalmentaja-koulutus
€1.700,00

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vatsalihasten erkauma peruskoulutus

Syvennä tietämystäsi suorien vatsalihasten erkaumasta, keskikehon toiminnasta ja liikuntakuntoutuksesta.

Äitien ravinto-ohjauksen peruskoulutus

Äitien ravinto-ohjauksen peruskoulutuksesta saat vahvan pohjan raskaana olevien ja synnyttäneiden äitien asiantuntevaan ja ajantasaiseen ravinto-ohjaukseen.