Palautetta koulutuksesta

Hei! 

Olen Heli Lindh, aikuisten liikuntasuunnittelija Nurmijärveltä. Koulutukseltani olen muun muassa liikuntaneuvoja ja personal trainer. Kiinnostukseni äitiysliikunnan pariin heräsi toden teolla oman raskauteni aikana. Haalin tietoa sieltä mistä sitä löysin, sillä kaipasin varmuutta ja lisätietoa omaan treeniini kehoni muuttuessa jatkuvasti. Synnytyksen jälkeen olotila oli taas sellainen, että mistäs nyt uskaltaa lähteä liikkeelle. Äitiysliikunta-akatemian koulutukset ovat antaneet paljon lisää varmuutta ja tietoa miten liikuttaa raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä. Olisinpa käynyt näitä koulutuksia jo aikaisemmin! :) 


Kävin nyt äitien voimavalmennuskoulutuksen sekä äitiysliikunnan peruskoulutuksen. Tulen varmasti kouluttautumaan lisää aina äitiysliikuntavalmentajaksi saakka, sillä nämä molemmat koulutukset olivat loistavia. Koulutuksissa oli selkeät kokonaisuudet, ne olivat järkevästi rakennettuja ja niistä sai paljon tietoa! Voimavalmennus koulutuksesta sai selkeät ja hyvät materiaalit miten lähteä rakentamaan voimavalmennus puolta äideille.  


Äitiysliikunnan peruskoulutus antoi monipuolisesti lisää tietoa ja varmuutta ohjaamiseen. Koulutus oli rakennettu kivasti, itsenäistä opiskelua (jossa materiaalit selkeät ja hyvin koostetut) sekä live koulutuspäivästä, jossa oli hyvää keskustelua kaikkien koulutusta käyvien kanssa.  


Oma työnkuvani on laaja, mutta keskittyy pääasiassa työikäisiin. Tarkoituksena onkin, että annamme paikkakunnallemme äideille enemmän ja monipuolisemmin tukea liikunnan saralla. Tulemme varmasti järjestämään äideille suunnattuja kursseja nyt vielä enemmän.

  

Iso kiitos! 


Heli Lindh

Liikuntaneuvoja / Personal trainer