Koulutuksen sisältö

 • Lantionpohjalihasten anatomia, tehtävät ja harjoittelun perusteet

 • Tietoa virtsankarkailusta ja seksuaalisuudesta

 • Squeeze -lantionpohjalihasten harjoittelumenetelmä osana tuntia

 • Tietoa vatsalihasten erkaumasta

 • Ryhti sekä lantion alueen ja keskikehon syvän lihaksiston merkitys harjoittelussa ja arjessa

 • Miten tuet naisen terveyttä eri elämänvaiheissa

  - Nainen ja vaihdevuodet

  - Raskausaika ja liikunta

  - Liikunta synnytyksen jälkeen

4Venus -ohjaajakoulutus 325€

(sis. ALV 24%)

4Venus-tuntikuvaus


4Venus-tunti on 55min ryhmäliikuntatunti.  Voit muokata siitä myös 30min Squeeze 4Venus -tunnin, koulutuksessa saat tähän ohjeet.


4Venus-tunti koostuu helpoista askelsarjoista, tehokkaasta lihaskunto-osuudesta ja kehoa huoltavasta venyttelystä. 4Venus -tunnin timantti on lihaskunto-osuuden lantionpohjalihasten supertreeni eli tunnilla tehdään päivittäinen suositusmäärä lantionpohjalihasten harjoitteita eri voima-alueilla. Lantionpohja osuuteen on suunniteltu jopa oma musiikki, jotta ohjaajan on helpompi ohjata lantionpohjalihasten kesto- nopeus- ja maksimivoima harjoitukset. Vahvat lantionpohjalihakset lisäävät seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä sekä lisäävät virtsanpidätyskykyä. Ne ovat naisen tärkein lihasryhmä, joka ehdottomasti ansaitsee oman treenin ja huoltamisen. 


-tunti 55 min

4Venus-tunnilla treenaat rakkauslihaksesi kuntoon, poltat rasvaa ja kiinteytät peppua, vatsaa sekä käsivarsia - Kaikkia Venuksen muotoja! 

-tunti 30 min

Squeeze 4Venus on lempeän tehokas lihaskuntotreeni. Tällä tunnilla keskitytään löytämään syvät lihakset, lantionpohjalihakset ja vahvistetaan niitä pehmeästi. 

4Venus-tunnin rakenne

 • WARM UP - Alkulämmittely

  Tunti alkaa alkulämmittelyllä. Ensimmäisten kappaleiden aikana lämmitellään kehoa ja nostetaan sykettä. Alkulämmittely koostuu helpoista askelsarjoista. Askelsarjoja voi helpottaa tai vaikeuttaa ohjaajan taitojen ja ryhmän vaativuuden mukaan. 

 • BALANCE - Tasapaino

  Tasapaino-osiossa harjoitetaan nimen mukaisesti tasapainoa ja samalla harjoitetaan myös keskivartalon lihaksia.

 • SQUEEZE - Lihaskunto

  Squeeze osio on saanut nimensä lantionpohjalihasten treeniosiosta. Tämä on aivan erityinen osio Bailamama -tunneilla. Tähän on suunniteltu jopa oma musiikki, jotta ohjaajan on helpompi ohjata lantionpohjalihasten kesto- nopeus- ja maksimivoima harjoitukset. Lantionpohjalihasten lisäksi lihaskunto-osuudessa harjoitetaan kaikkia venuksen muotoja kuten vatsa- ja pakaralihaksia.

 • BAILAJAM - Loppulämmittely

  Tässä osiossa nostetaan hiki pintaan iloisella meiningillä. BailaJam osio on usein piirissä. Voit kurkata meininkiä Blogi postauksestamme Mikä on 4Venus -tunti?

 • STRETCHING - Venyttely

  Venyttely osiossa käydään läpi kehon lihakset rauhallisesti itseä kuunnellen.

Ilmoittaudu 4Venus-ohjaajakoulutukseen

lmoittautuminen peruskoulutukseen tapahtuu ostamalla koulutus verkkokaupasta. Saat heti tunnukset koulutukseen.


Koulutus koostuu videoista ja lukumateriaaleista. Aluksi on teoriaosuus, varaa tähän aikaa 3-4h. Koulutuksen lopuksi on koe, joka tulee suorittaa ennen käytännön koulutusta. Käytännönharjoitteluun on hyvä varata aikaa 1-2h. Huomioithan, että voit palata materiaaleihin vielä koulutuksen jälkeen. Koulutus on näkyvillä sinulle toistaiseksi.


Tulevat Bailamama-ohjaajakoulutukset

2Baby -ohjaajakoulutus
€375,00