Koulutuksen sisältö

 • Lantionpohjalihasten anatomia, tehtävät ja harjoittelun perusteet

 • Tietoa virtsankarkailusta ja seksuaalisuudesta

 • Squeeze -lantionpohjalihasten harjoittelumenetelmä osana tuntia

 • Tietoa vatsalihasten erkaumasta

 • Ryhti sekä lantion alueen ja keskikehon syvän lihaksiston merkitys harjoittelussa ja arjessa

 • Miten tuet naisen terveyttä eri elämänvaiheissa

  - Nainen ja vaihdevuodet

  - Raskausaika ja liikunta

  - Liikunta synnytyksen jälkeen

4Venus -ohjaajakoulutus 325€

(sis. ALV 24%)

4Venus-tuntikuvaus


4Venus-tunti on 55min ryhmäliikuntatunti.  Voit muokata siitä myös 30min Squeeze 4Venus -tunnin, koulutuksessa saat tähän ohjeet.


4Venus-tunti koostuu helpoista askelsarjoista, tehokkaasta lihaskunto-osuudesta ja kehoa huoltavasta venyttelystä. 4Venus -tunnin timantti on lihaskunto-osuuden lantionpohjalihasten supertreeni eli tunnilla tehdään päivittäinen suositusmäärä lantionpohjalihasten harjoitteita eri voima-alueilla. Lantionpohja osuuteen on suunniteltu jopa oma musiikki, jotta ohjaajan on helpompi ohjata lantionpohjalihasten kesto- nopeus- ja maksimivoima harjoitukset. Vahvat lantionpohjalihakset lisäävät seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä sekä lisäävät virtsanpidätyskykyä. Ne ovat naisen tärkein lihasryhmä, joka ehdottomasti ansaitsee oman treenin ja huoltamisen. 


-tunti 55 min

4Venus-tunnilla treenaat rakkauslihaksesi kuntoon, poltat rasvaa ja kiinteytät peppua, vatsaa sekä käsivarsia - Kaikkia Venuksen muotoja! 

-tunti 30 min

Squeeze 4Venus on lempeän tehokas lihaskuntotreeni. Tällä tunnilla keskitytään löytämään syvät lihakset, lantionpohjalihakset ja vahvistetaan niitä pehmeästi. 

4Venus-tunnin rakenne

 • WARM UP - Alkulämmittely

  Tunti alkaa alkulämmittelyllä. Ensimmäisten kappaleiden aikana lämmitellään kehoa ja nostetaan sykettä. Alkulämmittely koostuu helpoista askelsarjoista. Askelsarjoja voi helpottaa tai vaikeuttaa ohjaajan taitojen ja ryhmän vaativuuden mukaan. 

 • BALANCE - Tasapaino

  Tasapaino-osiossa harjoitetaan nimen mukaisesti tasapainoa ja samalla harjoitetaan myös keskivartalon lihaksia.

 • SQUEEZE - Lihaskunto

  Squeeze osio on saanut nimensä lantionpohjalihasten treeniosiosta. Tämä on aivan erityinen osio Bailamama -tunneilla. Tähän on suunniteltu jopa oma musiikki, jotta ohjaajan on helpompi ohjata lantionpohjalihasten kesto- nopeus- ja maksimivoima harjoitukset. Lantionpohjalihasten lisäksi lihaskunto-osuudessa harjoitetaan kaikkia venuksen muotoja kuten vatsa- ja pakaralihaksia.

 • BAILAJAM - Loppulämmittely

  Tässä osiossa nostetaan hiki pintaan iloisella meiningillä. BailaJam osio on usein piirissä. Voit kurkata meininkiä Blogi postauksestamme Mikä on 4Venus -tunti?

 • STRETCHING - Venyttely

  Venyttely osiossa käydään läpi kehon lihakset rauhallisesti itseä kuunnellen.

Ilmoittaudu 4Venus-ohjaajakoulutukseen

lmoittautuminen peruskoulutukseen tapahtuu ostamalla koulutus verkkokaupasta. Saat heti tunnukset koulutukseen.


Koulutus koostuu videoista ja lukumateriaaleista. Aluksi on teoriaosuus, varaa tähän aikaa 3-4h. Koulutuksen lopuksi on koe, joka tulee suorittaa ennen käytännön koulutusta. Käytännönharjoitteluun on hyvä varata aikaa 1-2h. Huomioithan, että voit palata materiaaleihin vielä koulutuksen jälkeen. Koulutus on näkyvillä sinulle toistaiseksi.


KLUBI

 • Ohjaustaitoja tukevaa ja kehittävää materiaalia

 • Tuntien mainosmateriaalia ja ohjeita markkinointiin

 • Ohjeita ohjaajabrändin kehittämiseen

 • Uusia Bailamama -ohjelmia etuhintaan

 • Bailamama- ja Äitiysliikunta-Akatemian tiimin tuki

BAILAMAMA KLUBIN VUOSIHINTA 

49€ (sis. alv 24%)


Koulutuksen käytyäsi pääset jäseneksi Bailamama ohjaaja -klubiin. Klubiin liittyminen on edellytys sille, että voit ohjata Bailamama -tunteja jatkossa. Klubin tarkoitus on auttaa sinut alkuun tuntiesi kanssa, saada vertaistukea muilta ohjaajilta ja mahdollistaa kehittyminen Bailamama ohjaajana


Klubilaisena saat opetusmateriaalia, jolla voit kartuttaa tietojasi ja taitojasi ohjaajana sekä Bailamama- ja Äitiysliikunta-akatemian tiimin tuen. Saat ajankohtaista mainosmateriaalia käyttöösi ja opastamme kuinka voit markkinoida tuntejasi. 


Bailamaman tiimi tuottaa useamman ohjelman vuodessa. Voit itse valita milloin haluat ostaa uuden ohjelman, vähintään kuitenkin yksi ohjelma vuodessa.  

Kysyttävää Bailamama -ohjaajakoulutuksesta?

 Yhteyshenkilö: Merja Kyhyräinen 

p. 050 3403912

merja.kyhyrainen@aitiysliikuntaakatemia.fi

Tulevat Bailamama-ohjaajakoulutukset

2Baby -ohjaajakoulutus
€325,00
4Venus-ohjaajakoulutus
€325,00
9Months -ohjaajakoulutus
€325,00

Heippa! 

Haluatko nähdä 4Venus-tunnin sisältöä?

Tilaa ilmainen tutustumispaketti, jossa pääset näkemään ja jumppaamaan Bailamama 4Venus -tunnin lantionpohjalihastreenin.