Räppää korsetti kuntoon

Räppää korsetti kuntoon

Tiedätkö mikä yhdistää räppäriä, liikunta-alan yrittäjiä, vaatesuunnittelijaa ja missiä?

Koronakevät toi meidät innovatiiviset naisyrittäjät yhteen ja niin syntyi Räppää korsetti kuntoon -tapahtuma, johon kuka tahansa pystyi osallistumaan turvallisesti omalta kotisohvalta.


Tapahtumassa Bailamaman tiimi piti huolta sisäisen korsetin treenaamisesta ja Biancaneve ulkoisesta korsetista sekä naisellisesta treenivaatetuksesta. Ilmaisessa YouTube-livetapahtumassa jumpattiin Sini Sabotagen uuden sinkun innoittamana. 


Tapahtuman lähettiläänä maailmalla toimi media- ja tv- persoona Elina Tervo. Tapahtumaa oli tukemassa Vihti Live ja Vihdin kunta. 

“Tapahtumalla halusimme saada naiset tietoiseksi rakkauslihaksistaan ja opettaa käyttämään niitä erilaisissa tilanteissa. Sini Sabotagen perjantaina 3.7. julkaistu “Aerobist” -biisi innostaa naisia treenaamaan ja edistämään terveyttä hauskalla tavalla. Biisissä on samaa pilkettä silmäkulmassa kuin Bailamama -tunneissakin”, kertoo Bailamama terveysliikuntakonseptin perustaja Maija Kiljunen

Räppää korsetti kuntoon tapahtuma sai naiset ylös sohvalta, laittoi lantiot liikkeelle ja jalat huutamaan hoosiannaa.


Bailamama on kouluttanut satoja ryhmäliikuntaohjaajia ympäri Suomen jo kymmenen vuoden ajan. Alkuvuodesta Bailamaman liiketoiminta myytiin ja samalla taustavoimat vahvistuivat. Bailamama -konsepti on päivitetty 2020 luvulle ja tästä uudistuneesta 4Venus -tunnista osallistujat saivat tapahtumassa maistiaisen.  4Venus -tunti on tehokasta, naisellista ja hauskaa ryhmäliikuntaa - ja tietysti pilke silmäkulmassa! 


Seuraavassa videossa saat maistiaisen tunnin alkulämmittelyistä.

Bailamama tunnista uniikin ja erityisen tekee se, että tunnilla treenataan meidän naisten salaista ja tärkeintä lihasryhmää eli lantionpohjan lihaksia. 

Lantionpohjan hyvinvointi on todella tärkeää naisen hyvinvoinnille monesta näkökulmasta katsottuna. Ne kannattelevat puolta vartaloa päällään ja vaikuttavat merkittävästi mm. virtsanpidätyskykyyn. Lantionpohjalihaksilla on myös merkittävä vaikutus seksuaalisen nautinnon kokemiselle, joten kaikki naiset hyötyvät niiden treenaamisesta ja siitä tulee usein entistä motivoivampaa. 4Venus tunnilla lantionpohjan supertreeni tehdäänkin rakasteluasennoissa.  


Seuraavassa videossa Maija kertoo lantionpohjan lihaksista tarkemmin. 


Bailamama - Lantionpohjan lihasten supertreeniä


Bailamama tunnetaan lantionpohjalihasten tärkeyden sanansaattajana ja tästä haluttiin pitää kiinni myös 2020 -versiossa. Jokaisella tunnilla tehdään lantionpohjan supertreeni. Bailamama -tunneille on suunniteltu lantionpohjalihastreeniin oma musiikki, joka tukee harjoittelua. Musiikin on tehnyt muusikko Eero Joenrinne. Seuraavassa videossa näet maistiaisen lantionpohjalihastreenistä 4Venus -tunnilla.


Biancaneve -suomalaisille naisille


Biancaneve on Suomalainen treenivaatteiden valmistaja ja Elina Loueranta on yrittäjä brändin takana. Elina on Suomen tunnetuimpia vaatesuunnittelijoita. Tärkeää Elinalle on ollut suunnittelussa ottaa huomioon naisellisuus, ekologisuus ja eettisyys. Vaatteiden tulee kestää ikää ja kulutusta hyvin. Vaatteiden muotoilu ja materiaalit on suunniteltu ja valittu erityisen huolella. Tapahtumaan osallistuvilla oli päällään Biancaneven uusinta mallistoa. Yksi Biancaneven suosituimmista tuotteista on treenikorsetti ja seuraavassa videossa Elina kertoo siitä tarkemmin.  


Räppiä, jumppaa, muotia ja kauneutta -kaikki samassa paketissa ja takuulla suomalaista!


Sini Sabotagen uusin sinkku Aerobist kuulosti Bailamama-tiimin korvaan niin menevältä, joten halusimme sen ehdottomasti mukaan uuteen syksyn ohjelmaamme. 


Seuraavassa videossa pääset fiilistelemään Aerobist biisiä Bailamaman tyyliin. 


“Tapahtumalla halusimme nostattaa hyvää fiilistä ja naisvoimaa. Naisten pitäisi olla ylpeitä muodoistaan. Haluammekin kannustaa naisia enemmän nauttimaan itsestään ja kehostaan”, kannustaa Biancaneven perustaja Elina Loueranta.


Sinä upea nainen, nauti siis naiseudestasi ja ole rohkeasti oma itsesi! 


Bailamama-tiimi etsii uusia Bailamama-ohjaajia parhaillaan, joten ilmianna nyt itsesi tai liikuntasalisi, niin kerromme mielellämme lisää.


Nähdään Bailamama -tunneilla <3

Blogiartikkelin kirjoittaja Merja Kyhyräinen toimii Äitiysliikunta-Akatemialla Bailamama ryhmäliikuntakonseptin koulutusvastaavana. Merja on ammatiltaan terveydenhoitaja, sairaanhoitaja sekä Äitiysliikuntavalmentaja. Ota rohkeasti yhteyttä Merjaan, jos haluat mukaan kasvavaan Bailamama-ohjaaja tiimiin. Sähköposti: merja.kyhyrainen@aitiysliikuntaakatemia.fi.


Kouluttaudu Bailamama -ohjaajaksi!

 

Blogimme

Gynekologiset laskeumat
Gynekologiset laskeumat ovat yleisiä synnyttäneillä sekä vaihdevuosi-ikäisillä naisilla. Arvioidaan, että jopa 40% naisista kärsii jonkin asteisesta gynekologisesta laskeumasta. Raskaus, alatiesynnytykset...
Vulvodynia - Mikä se on?
Vulvodynia on alidiagnosoitu oireyhtymä, josta arvellaan kärsivän yli 200 000 naista Suomessa. Hoitamattomana oireyhtymä aiheuttaa elämänlaadun ja seksuaaliterveyden laskua kun...
Rakkauslihastreenillä lisää nautintoa
Vahvoilla lantionpohjalihaksilla on useita naisen terveyteen vaikuttavia hyötyjä ja yksi niistä on seksuaalisen nautinnon lisääminen ja voimistaminen. Tämän vuoksi niitä...
Nukkumisasennon merkitys raskausajan kiputiloihin
Tiesitkö, että nukkumisergonomialla voidaan vaikuttaa suuresti erilaisiin kiputiloihin raskausaikana ja synnytyksen jälkeen? Vietämme sängyssä noin 7-9 tuntia yössä ja se on...
Lantionpohjan kireys ja sen hoitaminen
Tiesitkö, että virtsankarkailun tai lantionpohjan oireiden syynä ei läheskään aina ole heikko lantionpohjan lihaksisto, vaan usein syynä onkin juuri ylikireät...
Sisätutkimus osana synnyttäneen naisen tutkimista
Lantionpohjan anatomian ja toiminnan ymmärtäminen on ensiarvoisen tärkeää silloin, kun halutaan tukea äitejä esimerkiksi toipumaan synnytyksestä tai pääsemään eroon häiritsevistä...