Loading...
9Months-ohjaajaksi2019-12-20T16:03:22+00:00

9Months-peruskoulutuksen sisältö

9Months-peruskoulutus koostuu teoriaosuudesta sekä käytännönharjoittelusta. Molemmat osiot voit suorittaa haluamaasi aikaan verkkokoulutuksena (4-6h).
Teoriaosuudessa saat kattavan tietopaketin raskausajan liikunnasta, synnytykseen valmentautumisesta, lantionpohjalihasten anatomiasta ja niiden harjoittamisesta. Käytännönharjoittelu osuudessa saat turvallisen raskaana oleville suunnitellun ohjelman, musiikin ja opetusvideot. Lisäksi saat valmista markkinointimateriaalia, jotka ovat sinulle avuksi tuntiesi markkinoinnissa.

Teoria-osuus sisältää:

  • Liikunta raskausaikana

  • Lantionpohjalihasten anatomia, tehtävät ja harjoittelun perusteet

  • Squeeze-lantionpohjalihasten harjoittelumenetemä

  • Synnytyksen vaiheet ja ponnistusasennot

  • Synnytyskipu ja hengitys

BAILAMAMA -KONSEPTI UUDISTUU. UUDISTETUN OHJAAJAKOULUTUKSEN LA ON KEVÄÄLLÄ 2020.

Laita meille viestiä, jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa uudistuksesta info@aitiysliikuntaakatemia.fi

9Months-tuntikuvaus

9Months -tunti on turvallinen ryhmäliikuntatunti raskaana oleville. Tunnilla pääsee valmentautumaan synnytykseen aivan uudella ja ainutlaatuisella tavalla.
Tunnilla treenataan lihaksia, jotka joutuvat raskausaikana ja synnytyksessä kovalle rasitukselle. Erityisesti lantionpohjalihastreeni on tärkeässä osassa 9Months -tuntia. Hyvässä kunnossa olevat lantionpohjalihakset helpottaa raskausaikaa, synnytystä, sekä synnytyksestä palautumista. Helpot askelsarjat ja yhdessä liikkumisen ilo ylläpitää kuntoa koko raskauden ajan. Tunnin kesto 55min.

Ilmoittaudu 9Months-peruskoulutukseen

Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu ostamalla haluamasi koulutus verkkokaupasta (ohjaudut Bailamaman verkkokauppaan). Koulutukseen ilmoittautuessasi saat heti paluupostissa (tilausvahvistuksessa) pääsyn teoriaosuuden ja käytännönharjoittelun verkkokoulutukseen. Sen voit suorittaa haluamaasi aikaan.
 
Koulutus koostuu videoista ja lukumateriaaleista. Aluksi on teoriaosuus, varaa tähän aikaa 3-4h. Koulutuksen lopuksi on koe, joka tulee suorittaa ennen käytännön koulutusta. Käytännönharjoitteluun on hyvä varata aikaa 1-2h.
 
Verkkokoulutuksen jälkeen Bailamaman kouluttaja käy kanssasi puhelimessa henkilökohtaisesti läpi koulutuksessa heränneet kysymykset. Musiikin latausohjeet saat sähköpostitse, kun olet suorittanut teoria- ja käytännön osuudet hyväksytysti. Kaikki tarvittava opiskelumateriaali löytyy Bailamaman verkkosivuilta omat tietosi – kohdasta, kun olet kirjautunut sisään.

BAILAMAMA -KONSEPTI UUDISTUU. UUDISTETUN OHJAAJAKOULUTUKSEN LA ON KEVÄÄLLÄ 2020.

Laita meille viestiä, jos haluat kuulla ensimmäisten joukossa uudistuksesta info@aitiysliikuntaakatemia.fi

Ohjaajakoulutuspolku

Peruskoulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus lähteä kehittämään itseäsi ohjaana. Ohjaajatasoja on kolme.

Palautetta ohjaajilta

Minkälaista on ohjata 9Months- ja 2Baby -tunteja? Katso ohjaajamme Anun palaute.
Fysioterapeutti Anne ohjaa 4Venus, 9Months ja 2Baby -tunteja sekä hyödyntää Bailamaman oppeja myös PT-puolella.